Oud nieuws

09 juni 2016

Hallo mensen,

Hier een heel triest bericht.

Tot ons grote verdriet is afgelopen zaterdag ( 04 juni 2016 ) onze oud drummer Jerry Hutten uit Holten helaas overleden.

Jerry was al een tijdje ziek, maar het zag er lange tijd naar uit dat hij er bovenop zou komen. Toch heeft de “***” ziekte het van hem gewonnen en is hij afgelopen zaterdag op 45 jarige leeftijd na een ongelijke strijd rustig ingeslapen. Wij wensen alle nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Wij zijn dankbaar voor de machtig mooie periode die wij met Jerry hebben beleeft en zullen zijn inzet en altijd vrolijke, eigenwijze, leuke, zinvolle, onzinvolle, mooie etc etc momenten missen.

Jerry, namens alle (ex) bandleden van Goed Goan: RIP en het ga je goed, waar je ook bent!

jerry

—————————————————————————————————————————————-

16-01-2009

GOED GOAN STOPT!

Beste fans, helaas, helaas, door onze ontzettende drukke werkzaamheden buiten de band om, is het gebleken dat het optreden met Goed Goan en daarnaast onze normale werkzaamheden niet te combineren was. Zoals eerder gezegd hebben wij het 2 jaar aangezien, maar het is er (helaas voor de muziek) niet rustiger op geworden. En ja, dan moet je keuzes maken. Aangezien we met optredens een goede show willen neerzetten en ook muzikaal goed uit de hoek willen komen, moet je er voor 100% voor gaan vinden wij. Dit is de laatste tijd niet mogelijk gebleken, vandaar dit besluit. We sluiten voor de toekomst niets uit, maar qua optredens houdt het voorlopig dus op. De bandleden zullen ieder vooralsnog hun eigen weg gaan en sommige zul je ongetwijfeld weer ergens tegenkomen. We willen iedereen die ons al die jaren gesteund heeft hartelijk bedanken voor de support en leuke tijd. En natuurlijk ook alle zaal, tent, café, evenementhouders en iedereen waarvoor we hebben kunnen en mogen optreden. Mochten er in de toekomst toch weer activiteiten zijn, dan zullen we dit melden, maar voorlopig zal dat er dus niet in zitten. Adios, en het gaat jullie goed. GOED GOAN!!
—————————————————————————————————————————————-

07-12-2007

CLIP GOED ZAT.. NU OOK TE ZIEN BIJ TV ORANJE

Sinds dit weekend is onze videoclip van de single Goed zat.. ook te zien bij Tv Oranje, welke via de kabel, schotel en internet in heel Nederland te vinden is. Heb je hem gemist, dan kun je de clip ook via onze webpagina downloads & info bekijken!
Je kunt op www.tvoranje.nl ook stemmen op onze clip om deze zo via het programma verzoekparade nog vaker op tv te krijgen.

Groeten en Goed Goan maar  weer!

—————————————————————————————————————————————-

23-06-2007

FOTO’S OPTREDEN GIEL BEELEN IN NACHTEGIEL ONLINE

Bij de fotopagina kunnen jullie nu enkele foto’s bewonderen van ons optreden bij Giel Beelen in zijn programma Nachtegiel op 18 mei jl. Dit is live uitgezonden op Vara radio 3 en op TV Ned. 3. Deze tv opnames zullen we spoedig ook nog plaatsen.

—————————————————————————————————————————————-
05-06-2007

GERWIN VERLAAT GOED GOAN

Gerwin Beuving, sinds 2004 gitarist bij Goed Goan, heeft laten weten om Goed Goan te verlaten. Zoals jullie hebben kunnen lezen, doen wij het dit jaar rustig aan wat optredens betreft ivm prive werkzaamheden. Gerwin wil echter het liefst zo vaak mogelijk op het podium staan en miste dit dan ook. Per heden heeft hij een plek als gitarist gevonden bij de band Ja Dat Zal. Wij wensen hem veel plezier en optredens toe bij jdz en gunnen het beiden van harte.
Voor Goed Goan betekend dit dat Peter zolang weer de slaggitaar ter hand zal nemen (wat hij eerder ook binnen Goed Goan heeft gedaan), totdat wij een eventuele vervanger hebben gevonden. Dus “vacature”…. ben je gitarist of toetsenist en wil je bij Goed Goan spelen, neem dan contact met ons op.

—————————————————————————————————————————————-
27-04-2007

GOED GOAN LIVE BIJ GIEL BEELEN

Van vrijdag op zaterdag nacht zal Goed Goan in het programma van Giel Beelen (Giel in de nacht) te gast zijn. De nieuwe single zal hier live gespeeld worden en er zal een interview plaatsvinden. Dit alles is natuurlijk live te volgen via de radio op 3 FM tussen 01.00 uur en 04.00 uur en tegelijkertijd ook op televisie.

—————————————————————————————————————————————-
18-02-2007

NIEUWE SINGLE NU TE BEKIJKEN OP ONZE WEBSITE

Vandaag hebben we onze nieuwe single “Goed zat…” op de site staan .Bij downloads & Info kun je de bijgewerkte discografie zien en tevens de hoes van onze nieuwe single. Wanneer je naar de info van de single gaat, kun je een fragment beluisten.
Vanaf heden gaat de single door de platenmaatschappij geplugged en gepromoot worden, dus als het goed is, zul je hem op je radiostation langs horen komen!

Ook nieuw op de pagina Downloads & Info, de eerste single van Goed Goan, met enkele nummers volledig en gratis te downloaden, waaronder de akoestische en eerste release van het nummer Mestbeleid!!

—————————————————————————————————————————————-
17-02-2007

EEN JOARTJE KALM AN VEUR GOED GOAN

Ja, je leest het goed, we hebben besloten om een “kalm an joar” in te lassen. Dit is omdat Peter en Martin allebei zeer druk zijn momenteel met hun eigen bedrijven. E.e.a. is op dit moment moeilijker te combineren qua optredens (en ook het plannen ervan).
Goed Goan gaat dus zeker niet uit elkaar! Maar de komende tijd zal de energie vooral in de eigen werkzaamheden gestopt moeten worden.

Optredens zullen dit jaar wel mondjesmaat plaatsvinden, echter op speciale aanvraag i.o. We zullen dit wel in de agenda noteren. Ook de single  Goed zat…. welke eind februari uitkomt zal uiteraard volop gepromoot en ondersteund worden door ons! Eind februari wordt een videoclip van dit nummer opgenomen. Deze zullen we tzt ook hier op de site plaatsen. Daarnaast zal deze te zien zijn bij o.a. TV Oranje. Bij de pagina Downloads & Info vind je de laatste update, ook van de single! Dus…. Tot later en Goed Goan allemoal!

—————————————————————————————————————————————-
24-11-2006

INTERVIEW RADIO APELDOORN

Zaterdag 25 november as zijn we te gast bij het muziekprogramma van Radio Apeldoorn. We zullen hier van 17.00 uur tot 18.00 uur in de uitzending zitten met interviews van ons en muziek. Tevens zal hier de primeur van onze nieuwe single Goed zat… (werktitel Alcohol) ten gehore worden gebracht. Het nummer is nog niet helemaal afgemixt, maar het einde is in zicht. Wie nieuwsgierig is en het kan ontvangen uiteraard, moet dus zaterdag even afstemmen op Radio Apeldoorn!

—————————————————————————————————————————————-
05-10-2006

OPNAME NIEUWE SINGLE KLAAR

Afgelopen zondagavond hebben we de zangpartijen van onze nieuwe single ingezongen. Het nummer is wat ons betreft nu klaar. Eind deze maand zal het nummer door de platenmaatschappij gemixt worden en planning is om deze begin november uit te brengen. Hij zal dan tevens landelijk gepromoot worden en aangeboden worden bij de meeste radiostations in Nederland. De werktitel van het nummer is Alcohol, de tekst gaat echter over de nadelige gevolgen van teveel alcoholgebruik en o.a. de combinatie in het verkeer. We vinden het nummer zelf zeer geslaagd, ondanks dat we de eindmix dus nog niet hebben gehoord! Mede afhankelijk van het succes van deze single en de reacties daarop, overwegen we om volgend jaar weer een compleet studio album op te gaan nemen en uit te brengen. Inmiddels zijn we al druk bezig met het schrijven en componeren van nieuwe nummers hiervoor.

—————————————————————————————————————————————-
04-10-2006

RUSTIGE AGENDA

Zoals jullie waarschijnlijk is opgevallen, is de agenda van Goed Goan momenteel wat rustig. Dit heeft alles te maken met de drukke bezigheden van het eigen bedrijf van Peter en ook de drukke agenda van Martin. Daarnaast zullen we de komende tijd na het uitkomen van de nieuwe single ook diverse promotie optredens en interviews geven. Vandaar dat we tot het eind van dit jaar selectief optredens aannemen en dus niet wekelijks op de planken zullen staan. Ook zijn we nu bezig met een groot aantal nieuwe nummers en het opnieuw indelen van onze setlist voor live optredens. We zullen voortaan practisch alleen nog eigen werk brengen en dat alles uiteraard in het verstaanbaar dialect! Enkele try-outs met een vernieuwde setlist werden onlangs enthousiast ontvangen.

—————————————————————————————————————————————-
04-07-2006

NIEUWE BETAALMOGELIJKHEDEN IN DE SHOP

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om direct de producten in onze shop veilig te betalen via je eigen bank. Dit is mogelijk via de Rabobank, ABN/AMRO bank en ING/Postbank. Ook kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse kopers via het bekende PayPal systeem betalen met o.a. Mastercard, Visa en overige banken. Dus ruime mogelijkheden om sneller en gemakkelijk de producten in huis te krijgen. Ga naar de webshop, maak een gratis account aan, zodat je ook op de hoogte wordt gehouden en meer opties in de winkel hebt, en zie hoe gemakkelijk het is! Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun je de volgende keer met je e-mailadres en je eigen verzonnen wachtwoord direct in onze webshop bestellen, revieuws geven, iemand tippen etc. Goed Goan! (en prettige vakantie allemaal!)

—————————————————————————————————————————————-

19-06-2006

WEBSITE WEER VERVERST…..!

De website is inmiddels weer ververst met nieuwigheden. Helaas is het de laatste tijd er niet van gekomen door grote drukte om de site actueel te houden, waarvoor onze excuses. Maar hierbij dus weer een update.

NIEUWE SINGLE / STUDIO OPNAME

De verkopen van ons nieuwe Album “Live in de Beemte” lopen voorspoedig. Om een nieuwe impuls te geven aan deze verkopen is besloten door de platenmaatschappij om een single uit te brengen. Hierop zal een track van het album komen te staan. Echter zijn we onlangs ook de studio ingedoken om een nieuw nummer op te nemen. Deze zal nu als “a-kant” uitgebracht worden met toevoeging dus van een album nummer. Het is de bedoeling dat deze na de vakantie wordt uitgebracht en landelijk zal worden promoot. We bekijken of we eind dit jaar weer de studio induiken om een compleet nieuw album op te nemen, maar daar wellicht later meer over.
De eerste delen van het nieuwe nummer staan er inmiddels op. Het is de bedoeling dat voor onze vakantie het nummer af is, zodat in de vakantieperiode het gemixt kan worden. We houden jullie op de hoogte!

NIEUWE FOTO’S

Op de fotopagina zijn de laatste foto’s toegevoegd van enkele van de optredens van afgelopen maanden.

NIEUWE WEBWINKEL

Bij de online winkel vind je nu een compleet vernieuwde webshop. Hier kun je onze producten aanschaffen, maar wanneer je registreerd, kun je ook op de hoogte gehouden worden van extra’s en vernieuwingen. Zo ontvang je altijd het laatste nieuws van de verversingen in onze shop. Ook is het de bedoeling dat je tegen betaling onze nummers kunt downloaden. Op dit moment werkt deze optie nog niet, daar wordt hard aan gewerkt, alsmede nieuwe betaalmogelijkheden via de bank. Ook zullen onze t-shirts op termijn worden uitgebreid met nieuwe exemplaren. Schrijf je dus in en blijf op de hoogte!

—————————————————————————————————————————————-
30-01-2006

UNIEKE GEBEURTENIS ZANGER PETER VISSER

Het (bijna) onmogelijke is toch mogelijk gebleken! Na ongeveer 10 jaar zonder kapper door het leven te zijn gegaan, is het afgelopen vrijdag enkele uren voor het optreden in Ommen toch gelukt. Na verzoek van kapsalon Jenny Haircare uit Ommen vorig jaar om eerder te komen en zijn haar onder handen te nemen is Peter toch voor dit verzoek gezwicht! We weten niet of het heeft gelegen aan de charmes van de dames van de kapsalon, of het feit dat er met de verticuteermachine niet meer door heen te komen was. Enfin, Jenny heeft er een mooi werk van gemaakt en het geheel zag er weer enigszins aantoonbaar uit. (biedingen van bandleden om een gedeelte kaal te scheren hebben helaas geen zin gehad…..). Maar toch, het wil toch wat zeggen dat deze dame het voor elkaar heeft gekregen. Dus wie ook nog twijfelt, ga naar Jenny Haircare in Ommen en het komt helemaal goed! (ook prettig trouwens om tegen de kapsters aan te kijken naar het blijkt!) Hieronder een bewijsstuk van het geheel.


—————————————————————————————————————————————-
14-01-2006

NIEUWE AFBEELDINGEN VOOR PUBLICATIES

Bij onze link foto’s en vervolgens downloads hoge resolutie, zijn nu nieuwe foto’s, fotokaarten, posters voor optredens en banners te downloaden voor persberichten, overige publicaties en wanneer je een link van ons op je website wilt toevoegen! Je kunt in dat geval de banner of het logo gebruiken! Voorwaarden staan op die pagina erbij vermeld.

—————————————————————————————————————————————-
13-01-2006

RADIO INTERVIEWS

Volgende week vrijdag zijn we tussen 11.00 en 12.00 uur te beluisteren bij het programma van Willem ter Veur van Optimaal FM! Deze avond zijn we tevens live te zien in de Boerderij te Beekbergen, dus mis dit niet!

Woensdag 25 januari zijn we ‘s-avonds te gast bij het programma van Hammy Kühne op Streek.nl bij Favoriet FM te Zevenaar. Dit zal zijn tussen 20.00 uur en 21.00 uur.
—————————————————————————————————————————————-
13-01-2006

SITE AANGEPAST, MP3 BESTANDEN LIVE CD ONLINE

De site is zoals je merkt weer aangepast en actueel gemaakt. Ook zijn er bij downloads en info korte tracks van het live album te beluisteren. Heb je nog op of aanmerkingen om de site  of het foto album te verbeteren, mail je suggestie dan naar info@goedgoan.nl.

—————————————————————————————————————————————-
10-01-2006

FOTO’S OPTREDEN WESTERHAAR ONLINE

De foto’s van ons optreden afgelopen zaterdag in het gezellige Westerhaar bij café Holthuis staan inmiddels in een nieuwe lay-out op de foto pagina’s!

—————————————————————————————————————————————-
06-01-2006

NIEUWE LIVE CD “LIVE IN DE BEEMTE” VANDAAG OFFICIEEL GERELEASED!

Ons album, welke vorig jaar al bij ons verkrijgbaar was, is vanaf vandaag landelijk verkrijgbaar in alle winkels. Tevens is de promotie tour van start gegaan, alsmede interviews en persmailings. Een plugger is met het album langs de grote radio en tv stations om het onder de aandacht te brengen! Dus vanaf heden zullen jullie meer van Goed Goan vernemen (als het goed is natuurlijk!) Heb je het album nog niet, koop hem dan snel! Een item om niet te missen in een rock collectie!
—————————————————————————————————————————————-
01-01-2006

Goed Goan wenst iedereen de beste wensen en een muzikaal en gezond 2006!!

—————————————————————————————————————————————-
16-11-2005

NIEUWE CD LIVE IN DE BEEMTE NU VERKRIJGBAAR!!

Ja, ja, het is zover. Ons nieuwe album Live in de Beemte is nu verkrijgbaar. Gisteren hebben wij hem vers van de pers ontvangen. Het album zal worden uitgegeven via het platenlabel SilverCoast. Tevens zal eind november een promotietour gaan starten. Dit houdt in dat landelijk het album geplugged gaat worden bij landelijke, regionale en locale radio en tv stations. Tevens zullen diverse interviews, optredens, etc volgen. Ook wordt het album via een brede distributie aangeboden en zal het vanaf eind volgende week ongeveer in alle winkels van Nederland te bestellen zijn. De gegevens die je hiervoor nodig hebt zijn: Label: SilverCoast, bestelnummer: SC0501 en Barcode 8715777001403. Natuurlijk is hij al verkrijgbaar via onze site! Kijk bij de webwinkel en bestel hem snel! Het eindresultaat is mooi geworden en rock dat ’t knapt! Met recht een live Cd vol rockmuziek veur jong en old!

—————————————————————————————————————————————-
16-11-2005

TV OPNAMES BIJ TV ORANJE

Afgelopen dinsdag zijn wij bij de nieuwe TV zender TV Oranje geweest voor opnames.
Deze zender zendt 24 uur per dag Nederlandstalige artiesten met videoclips uit. Momenteel is de zender te ontvangen in het Essent gebied, Casema en Rijnmond. Met UPC lopen nog onderhandelingen maar zal binnenkort waarschijnlijk nog niet rond komen. Bij Essent zit TV Oranje op het kanaal waar The Box uitzond. Met digitale TV zijn de uitzendingen altijd te volgen, via de kabel is de zender te zien in het gehele gebied tot 20 december.
Goed Goan heeft afgelopen dinsdag hier dus een clip afgeleverd en tevens alvast de kerstwens opgenomen. De clip zal vanaf volgende week met regelmaat te bewonderen zijn op deze zender. De kerstwenst zal tevens vanaf half november te zien zijn. Hieronder nog enkele foto’s van o.a. het sminken en een foto van Jannes met de nieuwe Goed Goan Cd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *