Biografie

Sinds 1995 is aan dit begrip de gelijknamige rockband uit Gelderland en Overijssel verbonden. Goed Goan bestaat uit ervaren muzikanten die allen al een jarenlange ervaring in de muziekwereld achter de rug hebben, wat op het podium ook duidelijk tot zijn recht komt. Of het nu een café betreft, een festival of een feesttent, de band is op zijn best in een gezellige sfeer tezamen met het publiek.

Naast een eigen avondvullend programma voor onder andere feesttenten, festivals en buitenpodia als hoofdact, speelt Goed Goan ook voorprogramma’s van verschillende artiesten en bands. Zo werd al meerder malen opgetreden als Support Act van o.a. Normaal, Jovink etc.

Regelmatig was Goed Goan te bewonderen in verschillende TV en Radio programma’s, zowel landelijk als regionaal. Van de Cd’s “As de Brandweer”  en “Live in de Beemte” worden regelmatig nummers gedraaid op diverse lokale, regionale en landelijke radiostations. Ook is de videoclip van “’t is Altied Wat” regelmatig te bewonderen op TV Oranje. Sinds 2022 zijn enkele singels en het album “As de Brandweer” ook te verkrijgen via de diverse streamingsdiensten als Spotify, Youtube, Apple music, Itunes etc.

Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Nederlandstalige herkenbare eigen nummers, gezongen met licht dialect accent, verstaanbaar voor iedereen! Goed Goan staat garant voor een gezellige avond feesten en rocken!

Discografie van Goed Goan:
1996 Maxi Cd single ’t Gruune Gres van Thuus
1998 Cd single “Aosgieren”
2003 Cd Album “As de Brandweer”
2006 Cd Album “Live in de Beemte”


Goed Goan bestaat uit:

Peter Visser – Leadzang
Martin Hoek– Gitaar + backingvocals
Berend van Beek – Basgitaar + backingvocals
Marc Tool – Gitaar
Jan Bosch – Drums